Szabadkőművességgel kapcsolatos programok naptára

Programok listája

Keresés szabadkőműves lapokban

2013. június 7., péntek

Dedikálás - Gimesi Dóra–Jeli Viktória–Tasnádi István: Időfutár – A körző titka

Gimesi Dóra–Jeli Viktória–Tasnádi István: Időfutár – A körző titka

idofutar
Találkozás Gimesi Dóra és Jeli Viktória szerzőkkel, akik kisorsolják az Időfutár-nyomozás nyerteseit, valamint dedikálnak, beszélgetnek a Pagony sátránál.
Sokat beszélünk a kortárs magyar ifjúsági regény hiányáról. Az Időfutár az a könyv, amire annyira vártunk. Szépirodalmi színvonalú, letehetetlenül izgalmas, tele van kortárs kulturális utalásokkal, igazi kamaszok a főszereplői. Átüt az izgalmas cselekményen korunk társadalmi lenyomata.
A sodró erejű elbeszélés során pár teljesen mai gimnazista próbál megvédeni egy titokzatos körzőt, amit a főszereplő, Hanna talált, és ami a rejtélyes régiségkereskedő, Sándor jogos tulajdona. Üldözi őket a gonosz Felemásszemű. A nyomozás során mindent felhasználnak: webkamerát, wikipédiát és persze a jó öreg logikát. Vajon miért fáj mindenkinek a foga egy rozsdás, vacak körzőre? Miért vesz meg a történelemtanár egy méregdrága Selmecbánya-térképet? Mit keresnek Hannáék a budapesti csatornarendszerben?
Az Időfutár egyszerre kalandregény és szerelmek, szakítások, ismerős és vicces iskolai helyzetek regénye. Aki most gimnazista, annak azért nagy élmény, aki már volt csak, az ezzel a könyvvel visszatérhet a gimis éveihez. (egyszervolt.hu)
  • Helyszín: Dugonics tér, Szeged
  • Időpont: 2013. június 7. (péntek) 17.00
Kapcsolódó információk:
Forgasd le az Időfutár egyik jelenetét! (szegedma.hu)
A hangjátéksorozat honlapja
A Pagony Kiadó könyvheti programjai és kiadványai


Kapcsolódó könyv: http://szkp2.blogspot.hu/2013/06/gimesi-dorajeli-viktoriatasnadi-istvan.html

Beszámoló: http://www.u-szeged.hu/hirek/2013-junius/epulo-eli-is-szerepet?objectParentFolderId=21067

Nincsenek megjegyzések:

Népszerű programok

Blogarchívum